Wie zijn de mensen achter Goedkoopgaren.nl 

Welkom bij de online wolwinkel: Goedkoopgaren.nl

Goedkoop garen met een goede kwaliteit 

Wij zijn Minou (links) & Saskia en samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring met verschillende soorten handwerktechnieken; voornamelijk haken, breien en borduren.

In de jaren ’90 &’00 stond Saskia met veel plezier op 3 markten in de Zaanstreek met haar wolkraam. Naast de verkoop, hebben haar oma, moeder en zijzelf heel veel op bestelling truien gemaakt. Noodgedwongen moest ze stoppen, omdat haar marktkar met alle inhoud werd gestolen. 

In 2012 begon haar dochter Minou een hobbywinkel, maar al snel veranderde dit steeds meer naar een wolwinkel. Want het bloed kruipt waar het niet gaan kan, onze liefde voor wol is te groot. Wat worden wij blij van alle vrolijke kleuren, de soorten garen die er zijn en al het moois wat je er van kan maken. Nu minder truien dan vroeger, maar meer het haken en breien van woonaccessoires, babykleedjes, poncho’s en bolero’s. Sinds begin 2019 bestaat daar dan de webshop Goedkoopgaren.nl.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Via het contactformulier of Whatsapp zijn wij snel te bereiken voor al jouw hobby/handwerk vragen.
  • Wij doen ons best om zo snel en duidelijk mogelijk te antwoorden.
  • Wij bieden goed garen, eerlijk advies en alles voor een zo laag mogelijke prijs, dat geldt ook voor de verzendkosten. 

Gegevens van Goedkoopgaren.nl

Wij zijn een online wolwinkel gevestigd in Assendelft (N-H)

Wil je het garen eerst bekijken en voelen?

Dat is mogelijk in ons magazijn in Assendelft. We hebben geen winkel, maar wel een magazijn, waar al het garen te zien en te voelen is. Wil je eerst weten of de kleuren wel goed bij elkaar passen? Langs komen is dus geen probleem of wij leggen de kleuren naast elkaar en maken een foto voor je.

Stuur ons een bericht via het Contactformulier met daarin jouw gewenste tijdstip/dag om langs te komen, wij antwoorden zo snel mogelijk of dit mogelijk is. Bijna elke dag tussen 14:15-20:00u is voor ons mogelijk. 

Contact gegevens

Goedkoopgaren.nl is onderdeel van De hobbyvlinder

Pluimgraaf 16, 1567AB  Assendelft (Noord-Holland)

email: [email protected]

Het snelst zijn wij te bereiken per email of Whatsapp

KvK nummer: 59594640; BTW nummer: NL 853560754B01

Tel.nr. 075-2070032, spreek jouw vraag in op mijn voicemail mocht ik niet opnemen of stuur een Whatsapp bericht naar dit nummer. 

Betaalinformatie

Alle bestellingen kunnen met Ideal of Klarna betaald worden via jouw eigen vertrouwde bank. Zelf overmaken via bankoverschrijving is uiteraard ook mogelijk. 

IBAN Regiobank nummer: NL67 RBRB 8835 7563 75 t.n.v. De Hobbyvlinder

Wanneer je jouw bestelling in de winkelmand hebt gedaan, kun je de bestelling afronden. Op het moment dat het bedrag voldaan is, wordt jouw bestelling snel verzonden. Streven is om dezelfde dag te verzenden.

Verzendkosten + retouren

Veel garen kan vacuüm verstuurd worden, waardoor je niet thuis hoeft te blijven en het garen snel binnen is. De wol bestelling past zo door de brievenbus. Iedereen wil snel genieten van zijn of haar garen, dus wij versturen zo snel mogelijk via PostNL of DHL. Bij briefpost binnen NL rekenen wij de normale PostNL postzegel prijzen. Bij een pakket binnen NL is dat €6,50.

Wij versturen ook naar België met een vast bedrag van 11,80

Voor alle bestellingen boven de 75,- geldt gratis verzending.

Ophalen van de bestelling is mogelijk, stuur mij een Whats-app bericht of een email met jouw voorkeurdag/tijd.

Retouren kan binnen 7 dagen met de wikkels om het garen en in hun oorspronkelijke staat, verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Bij goede ontvangst in het magazijn ontvang je spoedig het bedrag van jouw hele bestelling terug op jouw rekening. 

Goedkoopgaren.nl; over ons

Wij houden van kwalitatief goed garen, maar wel zo goedkoop mogelijk. Vroeger samen winkels afstruinen om met zoveel mogelijk mooie kleren thuis te komen voor zo min mogelijk geld. Dat is wat we nog steeds doen en nu ook met het garen voor onze winkel. 

Het garen is gesorteerd op materiaal, zodat je makkelijk vindt wat je zoekt bij een bepaald haakproject of breiwerk. Zoek je iets voor koele kleding in de zomer of voor knuffels? Ben je op zoek naar mooi haakkatoen? Neem een kijkje bij al het katoen garen.

Of zoek je wol of garen voor een warme sjaals, muts of een poncho? Haak/brei je het liefst met warme en zachte acryl? Neem een kijkje bij het acryl garen.

Veel plezier met winkelen is onze Wol winkel

EN mochten wij u kunnen helpen? Laat het ons weten. 

 

pastel kleuren van het rio garen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE KLEURENSETS, GARENS EN PATRONEN

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.