Retourbeleid Goedkoopgaren

Het retourbeleid van Goedkoopgaren is het volgende: bij ons kun je altijd binnen 7 dagen retourneren en bollen wol/garen kunnen altijd geretourneerd worden ook na de 7 dagen. De retourkosten nemen wij niet voor onze rekening. 

Is de bestelling niet naar wens, dan kun je binnen 7 dagen bij ons aangeven dat je het retour stuurt

Binnen 7 dagen is altijd mogelijk om de gehele bestelling te retourneren. Dit kan zonder opgaaf van reden, plak de doos weer dicht en breng het naar een zelf gekozen postorderbedrijf of kom het zelf langs brengen in Assendelft. De kosten van het retour sturen betalen wij niet, wel geven we hier de voordeligste optie:

Verstuur het pakket terug naar ons adres [Goedkoopgaren ; Pluimgraaf 16 ; 1567AB  Assendelft] met DHL, maar geef aan dat het afgeleverd kan worden bij een DHL servicepunt; genaamd DHL servicepunt Westknollendam. De retourkosten bedragen dan 4,95 voor een pakket. Alle brievenbusdozen kunnen wel direct naar ons adres worden verstuurd voor 3,95. 

Vergeet niet om ons email adres bij DHL in te vullen of ons het track en trace te sturen, anders weten wij niet dat het pakket bij het servicepunt is afgegeven. 

Zeven dagen na het aangeven dat je de artikelen wilt retouren moet de bestelling bij ons binnen zijn

Wanneer ontvang je het betaalde bedrag terug?

Zo gauw de bestelling bij ons terug zijn, verwerken wij dit en zul je binnen 7 werkdagen het bedrag terug ontvangen. Heb je de gehele bestelling aan ons teruggestuurd, dan storten wij het hele bedrag terug ook de betaalde verzendkosten (niet de retourkosten). Ontvangen wij een deel van de bestelling, dan storten wij alleen het bedrag van de terug ontvangen artikelen aan je terug. 

Digitale producten kunnen niet retour

Onze digitale producten, zoals de haakpatronen kunnen niet retour. 

Ik heb bollen over na een groot project, kunnen deze retour?

Als je bollen over hebt na een groot project en je hebt er geen andere bestemming voor, dan is het altijd mogelijk om het restant aan ons terug te sturen of langs te brengen. 

Hierbij geldt wel dat

  • het onaangebroken bollen zijn met hun wikkel
  • ze geen rookgeur bevatten

Als dit het geval is, dan ontvang je binnen 7 dagen na het ontvangen van het garen het bedrag terug. Langs brengen kan op afspraak bij ons in Assendelft. Meestal zijn wij er in de middag na 14u. Dit retour mag ook een jaar na de bestelling, dat is geen probleem. 

Mogen alle artikelen na 7 dagen nog worden geretourneerd?

Nee, wij nemen alleen bollen wol terug na de wettelijke 7 dagen bedenktijd. Alle garens kunnen altijd worden geretourneerd, mits ze aan bovenstaande voorwaarden voldoen. Voor alle andere artikelen geldt dit niet. Downloadbare producten kunnen helemaal niet geretourneerd worden. 

 

pastel kleuren van het rio garen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE KLEURENSETS, GARENS EN PATRONEN

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.