Welke effen kleur kun je combineren met Cosy fine faded?

Durable Cosy fine en Cosy fine faded zijn dezelfde soort garens, maar niet alle kleuren passen goed bij elkaar. Ondanks dat de namen overeenkomen zijn de kleuren heel anders. Bijvoorbeeld de turquoise faded kan naar mijn idee niet samen met de effen turquoise. De faded turquoise is veel feller en kan alleen in combinatie met ivory of samen met geheel andere felle kleuren, maar geen blauw tinten. 

Andere passen dan weer heel goed samen en versterken elkaar, ook al lijkt het bij de online foto’s misschien niet het geval te zijn. De eerste foto’s die hieronder staan zijn de kleuren die wel goed bij elkaar passen. De kleurnamen staan eronder. Bijvoorbeeld om een faded trui te maken met randjes van de effen variant. 

cosy fine faded combineren groen blauw

black – dark olive – khaki – blue grey

cosy fine faded combineren donkere kleuren

Navy – Teddy – vintage green – silver grey

cosy fine faded combineren frisse kleuren

lilac – mandarin – lime – coral

Cosy fine faded kleuren bekijken

Welke faded kleur past niet bij een effen cosy fine

Er zijn 3 kleuren die niet passen bij een hun eigen of een andere effen kleur, behalve bij wit. De Grass groen en turquoise passen wel leuk samen en ook in combinatie met de faded fuchsia, dat is een vrolijke frisse combinatie. 

Grass groen – turquoise – mint

Cosy fine faded combineren met andere Cosy fine kleuren

Dan zijn er nog enkele faded kleuren over die heel mooi combineren met een effen Cosy fine kleur, hieronder komen de foto’s van leuke combinaties. 

cosy fine faded andere maar dicht bij elkaar

Liggen dicht bij elkaar

faded flamingo met light pink (203) – faded fuchsie met flamingo (229) – faded pale peach met linnen (2212)

cosy fine faded andere

Passen mooi samen

faded antique pink met bordeaux (222) – faded emerald met tropical green (2140) – faded apricot met caramel (2210)

Durable kleurencombinaties

In de categorie Durable kleurencombinaties hebben wij combinaties gemaakt met 2 of 3 kleuren Cosy fine en soms met Cosy fine faded die goed bij elkaar passen. Erg leuk voor vesten of dekens. 

Bekijk alle Cosy fine kleurencombinaties

Veel plezier met het maken van een keuze

Het kiezen van kleuren is altijd het leukste, maar ook het lastigste. Ik hoop dat dit artikel je iets op weg geholpen hebt met betrekking tot het mooie garen Cosy fine en Cosy fine faded.