Haak en brei voorbeelden – inspiratie

Haal je inspiratie uit de voorbeelden die wij ontvangen van klanten. Wil je jouw voorbeeld hier hebben staan met garen dat je bij ons hebt gekocht? Dat zouden wij heel leuk vinden. Stuur 1 of meerdere de foto’s naar ons op en daarbij het liefst een tekst met welk garen er is gebruikt, hoeveel bollen er zijn gebruikt en hoe groot het is. Als je wilt dat je naam en/of jouw website erbij komt met alleen maar handgemaakte producten dan is dat geen probleem. 

Voorbeelden van een gehaakte omslagdoek

voorbeeld van omslagdoek met olifantje en perle garen acryl garen haak voorbeeld
omslagdoek met een verloopbol van lammy yarns

De eerste is een omslagdoek gemaakt door Marijke van De Creatieve werkplaats met Populair perle garen. Populair Perle is te combineren met de Scheepjes olifantje, dat zijn dezelfde garens. 

Het patroon is een Russische stola, telpatroon hieronder. 

De tweede stola is met een verloopgaren bol gemaakt van Lammy yarns in het South day patroon. Heerlijk patroon, ook zeer geschikt voor de beginnende haker. 

russische-stola omslagdoek haken
Wil je dun acrylgaren zien?

South bay haakpatroon met Rio kleurenset

Suzanne van Creaties van Suus heeft deze mooie omslagdoek voor ons gemaakt met de kleurenset zachte vintage kleuren. Ze heeft gekozen om elke toer een andere kleur te maken, het geeft een mooi en speels effect. 

omslagdoek met zachte vintage rio set
Cadeauset 16 - 10 bollen katoen garen - zachte vintage kleuren Rio
Er zijn meer dan 20 verschillende kleurencombinaties van het Rio garen

Omslagdoek met Populair acryl garen – alle felle kleuren

omslagdoek van populair garen gemaakt door anita

De linker omslagdoek is gemaakt met alle felle kleuren van het Populair acryl garen met als hoofdkleur paars. 

De paars waren 3 bollen, de andere kleuren allemaal 1 bol. Gebruikte kleuren zijn: fel roze, fel rood, geel, mint, wit, jeans blauw, fel groen, oranje.

Anita heeft deze gemaakt met als basis de granny square omslagdoek, maar na het grotere stuk paars worden er allemaal verschillende willekeurige steken gebruikt. De kleur en de steek wisselt. 

De onderste is in de Holland kleuren, rood, wit en blauw. Ook met het Populair acryl garen van Beijer. Snel patroon, je hoeft niet te veel te tellen, het kan goed voor de tv worden gehaakt.

Nederland omslagdoek / poncho haken

Jouw omslagdoek ook op deze plek? Wij delen hem graag.